God förmiddag!

Vaknade vid 12 idag ungefär.. har sovit väldigt lustigt inatt och har vaknat 5 gånger. Har haft så sjukt ont i magen och bättre blev det inte nu framåt dagen. Efter jag hade vaknat låg jag kvar i sängen och drog mig lite till klockan var 20 i 1 sen gick jag ut och gjorde vid stallet. Fick lägga mig ner på stallgolvet när jag mockat halva boxen, fick sån kramp i magen. Men nu är stallet klart och jag har precis plattat håret och sitter och lyssnar på musik. Vad som händer senare idag vet jag inte, Annie svarar inte på sms, jävla segot. Så vet inte vad som händer ikväll än, men vi hörs senare!
 
Vi bjuder på denna bilden.. haha :)

Älskling

I cannot lose you, because if I ever did

I'd have lost my best friend, soul mate, my smile, my laugh and my everything. 


Dålig uppdatering

Jag vet att jag inte har gjort några inlägg sen igår men min dator har inte funkat och har varit med min pojkvän hela dagen idag. Men ska bättra mig.. Har ju inget bättre för mig nu på dagarna. Ja som sagt red jag ju igår och det gick väl bra. Känner ju inte att Fantasma är densamma när hon bara får gå i skogen.. Det är sjukt jobbigt att se henne såhär faktiskt.  
Vi pyntade även vår julgran igår, jag, pappa, min syster & hennes barn! 
Tyckte den blev riktigt fin så nu fick man lite mer julkänsla än innan. :) Godnatt

Kollade på paradise hotel innan & nu har jag kollat på någon serie som slutade nyss så nu ska jag gå och lägga mig. Har längtat efter min säng. Så godnatt allihopa, vi hörs imorgon!
PussMin lilla stjärna <3

Hej allihopa!
Det var ett tag sedan :) Tänkte jag skulle börja blogga igen, tycker det är så skönt att kunna skriva ut ut vad man vill på sin blogg, i princip då förstås. Om vad man gjort osv. Men som det ligger till nu så vet ju en del att min ponny fick kotsenskideinflammation i slutet på maj 2013. Var hos veterinären sista gången för någon vecka sedan och oturligt nog blev hon utdömd... så hon ligger ute på annons nu och jag hoppas hon kommer få det bra hos hennes nya familj så småningom, eftersom hon bara får skogsridas eller va till avel och jag är tävlingsinriktad så känner jag att det inte är schysst att ha kvar henne. Är jobbigt för mig också att se henne skrota i hagen som en skogsponny när jag vet hon brinner för hoppning och att visas på tävlingsbanorna. Så jag tog nog ett bra beslut trots allt! Kommer en familj och kollar på henne alldeles snart faktiskt. Får hålla tummarna!
Bild